Alla användare i Roughly Right har en av tre roller: Admin, Projektledare eller Medarbetare. Rollen avgör vilka delar av Roughly Right användaren kan se och arbeta i.
Du ställer in varje användares roll på sidan Coworkers, under Basics > Coworkers.
Admins ser allt, projektledare ser allt utom några känsliga områden, och medarbetare ser bara det de behöver i sitt dagliga arbete.
Rollen påverkar inte kostnaden. Alla användare kostar lika mycket, oavsett om de är admin, projektledare eller medarbetare.
Admins har full tillgång till allt i Roughly Right. Det inkluderar Basics samt undersektionerna Medarbetare och Lön under Tid är Pengar, som är dolda för alla andra roller.
Ge bara rollen Admin till de personer som hanterar företagets inställningar, personaluppgifter och löner.
Projektledare har tillgång till allt i Roughly Right utom dessa tre områden:
På så sätt kan projektledare driva projekt, planering och uppföljning utan att se företagsinställningar, personaluppgifter eller löneinformation.
Medarbetare ser bara tre sektioner:
Vad en medarbetare ser i Roughly Now beror på vilka dashboards ni har skapat och vilken behörighetsnivå som är satt på varje dashboard. En dashboard som inte är delad med medarbetare syns inte för dem.